Tommi Pääkkö ,

Seinäpinnat etenevät hyvää vauhtia

Pyöräilyreissu Levillä virkisti mieltä mutta ei kehoa. Ainakaan heti. Onneksi kuitenkin edes joku teki remonttiakin eteenpäin. Nimittäin laatat olivat saapuneet perjantaina varastolle, josta isä ja vaimo ne hakivat lauantain aikana. Samalla olivat löytäneet pesualtaan ja jalan pesuhuoneeseen. Ei huono reissu. Ja vielä etukäteen sovitulle hinnalle olivat tinganneet vähän alennuksiakin.

Laatoitusta ja muuta pintaa

Maanantaiaamusta remonttimies kilautti ja kyseli, että mitenkäs laitetaan laatat seinään. Omat ajatukset olivat vielä vähän sekaisin ja osaltaan polkivat Levin rinteitä vielä ylös, joten pikapuhelu vaimolle laatoituksesta helpotti asiaa. Kun laattakuviot olivat selvillä niin pieni ilon tunne heräsi sisällä. Meille tulee lopullista pintaa pesuhuoneeseen. Sehän valmistuu.

 

Iltasella pääsin sitten tarkistamaan laatoituksen tilan. Hyvältähän se näytti. Kuviolaatta suihkuseinässä oli loistava. Lisäksi tuli peitettyä yksi ulos menevä reikä ja mitottua ilmastointiputken pituus yläpohjassa sekä tarkistettua saunan korvausilmaputken sijainti. Täytynee ruveta reikähommiin, jotta ilma alkaa vaihtumaan.

Toivon (ja epävirallisten suunnitelmien) mukaan katon koolaus alkaa viikonloppuna. Sitä ennen pitäisi seinien olla vähintään pohjamaalissa makkarissa, eteisessä ja olohuoneessa. Tästä on hyvä jatkaa.

Kommentit (0)

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: