Tommi Pääkkö ,

Makeasti remontoija nukkuu

Nimittäin blogin päivityksen suhteen. Ja viime viikonloppuna ensimmäisen kerran pariin kuukauteen. Tuli käytyä reissussa Rovaniemellä lakkiasten merkeissä. Ja nautittua n. 10 tunnin yöunet. Pariin otteeseen.

Pesutilat lähestyvät valmistumista

Viimekerran lattian jälkeen olemme saaneet seinät pesuhuoneeseen. Ennen yhtenäisestä tilasta erottuvat pukuhuone, pesuhuone ja sauna toisistaa. Myös katto on saatu umpeen, mitä nyt pieniä alumiiniteippailuja siinä on vielä. Eilen remppamiehet vetelivät kosteussulkuja pesuhuoneeseen. Samoin laatat tuli tilattua. Kovasti vaikuttaa sille, että pääsemme muuttamaan tälle kesää. Pesutilojen suhteen pitää vielä pari sähköjohtoa vetää, jotta saadaan valaistus saunaan ja poistoilmapuhaltimelle virtanen. Samoin täytyy ilmanvaihtoa varten tehdä pari reikää seinään ja kattoon. Sit alkais olemaan laatoitusta ja panelointia vajaa.

Seinä nousi eteen muun remontoinnin suhteen

Vihdoin ja viimein kaikki seinät ovat ummessa. Uusimpana ja viimeisimpänä meni umpeen olohuone. Muista seinistä poiketen tässä käytettiin kipsilevyä, sitä kun sattui olemaan ylimääräisenä muutama levy. Ennen umpeenlaittoa asensin tulevaisuutta ajatellen kourun HDMI-kaapelille. Eli tykkiä haluttaisi. Pitänee vielä tarkastella vaimon suhtautumista asiaan. Tai löytää houkuttelevalta vaikuttava tykki. Mutta kylläpäs nyt mopo jo keulii, muutetaan ensin.

Tulevana viikonloppuna tämä kyläluuta ei jouda remonttia tekemään, joten vaimon ja isän vastuulle jää remontin eteneminen. Toivottavasti ensi viikon aikana päästään maalaus- ja koolauspuuhiin. Alkaa puretut kohteet olemaan kasassa. Yhtä karmia taitaa puuttua. Tai oikeastaan pesuhuoneestahan noi puuttuvat kaikki.

Posti toi meille viimein Oraksen suihkusetin. Hydra käsisuihkulla liitetään vanhaan Oraksen termostaattiin. Tai vanhaan ja vanhaan, siihen joka purettiin pois. Hyväkuntoinen termostaatti se oli, ei sitä kaikkea tartte vaihtaa vaikka remontoikin. Samalla tuli lavuaarin hana ja pesukoneliitin. Hydraan päädyttiin oikeastaan tuon sadevesisuihkun takia. Toki halvempiakin vaihtoehtoja olisi ollut mutta minä olen merkin perään. Ja tarjous tuosta hanasta oli vähintäänkin hyvä. 

Pitänee vielä sähkärin ja putkarin aikataulut tarkistaa, jotta saadaan kaikki kytkettyä tässä lähiaikoina.

Kommentit (0)

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: