Tommi Pääkkö ,

Leijona maatkoon luolassaan

Olen niin kutsuttu varhainen omaksuja. Jos jostakin minulla käytössä olevasta softasta on olemassa julkinen beta, se todennäköisesti on minun koneella käytössä. Joskus niistä löytyy bugeja mutta pääsääntöisesti ne toimivat hyvin. Samoin omassa käytössä on beta-versio tai cutting edge julkaisu sisällönhallintajärjestelmästä. Siis mikäli olen sen ehtinyt/muistanut päivittää.

Jokunen aika sitten päivitin Snow Leopardin Lioniin toiveikkain mielin. Ja odotukset eivät vastanneet kyseisen käyttöjärjestelmäpäivityksen kanssa. Yritin mukauttaa omaa työtapaa leijonan oletuksiin. Huonoin tuloksin. Lisäksi käytössä oleva työkone, tehokas vaikka onkin, ei jaksa pyörittää kyseistä käyttistä jouhevasti.

Joku kuitenkin takertuu siihen, että minun Late 2008 MacBook Pro jaksaisi pyörittää OS X Lionia helposti. Toki, itse käyttis pyörii ihan ok. Mutta minun työtapa, se ei taida soveltua käyttikselle. Mainittakoon vielä, että kaikki resume-tilat ja muut hehkutetut ominaisuudet olin kytkenyt pois päältä. Silti koneeni jumi, tökki, hukkasi ohjelmia Dashboardille (kuva) ja oli joskus jopa täysin käyttökelvoton kokemus. Eli ei missään määrin soveltuva työkäyttöön. Ja mainitsinko jo etten pitänyt siitä, mitä Mission Control teki minun työpöydille?

Niinpä siirryin askeleen takaisin Applen evoluutiossa ja käynnistin koneeni Snow Leopard sisällä.

Kommentit (0)

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: